Sommarpersonal som Produktionsoperatör

Job Location:

Hultsfred, Sweden

Job Description:

Job Description

Har du ett teknikintresse? Gillar du att arbeta i team? Vill du vara del av något stort? Då letar IKEA Industry Hultsfred efter dig!

På IKEA Industry Hultsfred, division Boards, tillverkar vi spånskivor i en helautomatiserad produktionsanläggning. Våra spånskivor används sedan till produktion av flera olika IKEA möbler, bl.a. PAX garderober och Billy bokhyllor. Arbetstiden är förlagd i 5-skift (2 förmiddagar, 2 eftermiddagar, 2 nätter och därefter 4 lediga dagar) och omfattar sommarperioden juni till augusti. Vissa av tjänsterna kommer att tillsättas omgående och efter sommarperioden finns det stor möjlighet till förlängning.


Om jobbet
IKEA erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett växande företag med en bärande affärsidé. Du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete, och att arbeta i en internationell miljö där människan och gemenskapen är centrala värden.

Som operatör i produktionen på IKEA Industry Hultsfred får du chansen att vara med i första steget i att uppfylla människors behov och drömmar om ett fantastiskt hem. Du kommer främst arbeta med övervakning och optimering av processen där de flesta maskiner är PLC-styrda, provtagning av produkten samt se till att det är ordning och reda på arbetsplatsen. I tjänsten som produktionsoperatör ingår också övriga förekommande arbetsuppgifter inom produktionsavdelningen.


Om dig
Vi söker sommarvikarier för att täcka när vår ordinarie personal har sin semester. Under vår semesterperiod som sträcker sig mellan juni till augusti kommer det finnas erfaren personal på plats tillsammans med sommarvikarier. Det är viktigt att du har fyllt 18 år när du börjar din anställning hos oss, detta eftersom vi på IKEA Industry har en arbetsmiljö som gör att vi inte kan anställa personer som är under 18 år.

För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi tror att du alltid är på väg framåt och vill hitta nya lösningar. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa gemenskap och entusiasm omkring dig. Du gillar att arbeta i grupp men vissa arbetsuppgifter innebär att arbetar självständigt. Du är prestigelös, öppen och rättfram i samarbete med andra. En självklarhet för oss är att du har ambitionen att göra ett bra jobb och att du har en vilja att ta ansvar.

Vi ser gärna sökande som har möjlighet att komma tillbaks flera somrar i följd och kanske även kan tänka sig att jobba under övriga tider på året också. Kanske studerar du på teknisk högskola och vill ha en relevant industripraktik i ett intressant företag eller ser du sommarjobbet som en bra merit för kommande anställningar.

Det är en fördel om du:
•    har gymnasieutbildning, gärna med teknisk, processteknisk eller mekanisk inriktning, andra ämnesinriktningar går också självklart bra
•    har goda kunskaper i svenska och engelska samt att kunna hantera de vanligaste Office-programmen är meriterande. 
•    har B-körkort
•    har hjullastarkort (endast 5 sommarvikarier behöver ha denna behörighet) 
•    gärna har truckförarbevis (10 sommarvikarier behöver ha denna behörighet)
•    vill arbeta i 5-skift, 2 dagar förmiddag, 2 dagar eftermiddag, 2 dagar natt och därefter 4 lediga dagar för att sedan börja om igen på 2 dagar förmiddag

Vi kommer erbjuda utbildning för truckförarbevis och eventuellt även hjullastarkort för de personer som behöver ha det i sitt arbete. Introduktion i arbetet kommer att ske under helger och andra lediga dagar under hela våren 2018 så att du som sommarvikarie är utbildad och mogen att ta dig an sommarens arbetsuppgifter.


För den här tjänsten kommer vi genomföra en intervjuvecka i vecka 8. Vi uppmanar dig att ta chansen att söka redan idag. Då vi har en snedfördelning i antalet män och kvinnor hos oss så ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Vi vill gärna att du skickar in ett CV, ett personligt brev och att du även skriver med några referenser som vi kan kontakta vid behov. Vi kommer endast ringa referenser efter att du som sökande varit på en intervju. Sista ansökningsdag är onsdagen den 17 januari 2018.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Produktionschef Tony Bohlin, +46 (0) 495-75 51 02. Fackliga representant för den här tjänsten är Erik Bouvin, 0495-75 62 00 (GS). Om du är en av de kandidater som vi skulle vilja intervjua så kommer vi att kontakta dig per telefon. Om du har frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR avdelningen på +46 (0) 495-75 50 00.

Om du vill vara en del av något stort, kan detta vara rätt utmaning för just dig. Vi ser fram emot din ansökan!

Job Requirements:

Qualifications

Kvalifikationer kan du läsa om på annat ställe i den här annonsen.Additional Information

Extra information om ansökan och vem du kan ringa kan du läsa om på annat ställe i den här annonsen.You may click here to apply for this job at SmartRecruiters.

Contact Information:

Contact: Human Resources
Inter IKEA Group
Website: www.inter.ikea.com

Posted:

December 29, 2017
UID: 405999912447087

AboutJobs.com does not guarantee the validity or accuracy of the job information posted in this database. It is the job seeker's responsibility to independently review all posting companies, contracts and job offers.