Functional analyst

Job Location:

Leuven, Belgium

Job Description:

Job Description

Je maakt deel uit van het snel groeiend Bringme development team, je werkt elke dag samen met de Product Owner en bent de tussenpersoon tussen ontwikkelaars/testers en het Product Team. Samen met de Product Owner bouw je mee aan de visie en draagt die uit binnen het team.

 • Je bent verantwoordelijk voor het managen van de product backlog.
 • De missing link tussen Development en de Business ben jij. 
 • Je maakt gebruik van Enterprise Architect om de nodige diagrammen uit te tekenen en draagt deze over aan de Software Developers.  
 • Developers en testers komen bij jou terecht met hun functionele vragen.
 • Je accepteert user stories binnen het team en bereidt planning- en grooming meetings voor.
 • Dankzij de nodige abstractie en methodologieën, krijg je analyses helder en concreet.
 • De milestones en deliverables die samen met de development teams worden bepaald, zijn gedocumenteerd beschikbaar voor alle betrokken partijen in het proces. Daar zorg jij voor.

Maar bovenal adem je Bringme. Je weet in welke richting we evolueren en houdt rekening met de volledige levenscyclus van de app bij alle keuzes die je maakt.

Job Requirements:

Qualifications

Natuurlijk heb jij de juiste communicatieskills: je weet hoe je kennis, visie en oplossingen klaar en duidelijk overbrengt naar diverse gesprekspartners.

Logisch dus dat je analytische, logische en conceptuele talenten in huis hebt. Duikt er een probleem op? Anticiperen is je middle name, en in no time heb je dan ook de oplossing.

Methodisch ben je ijzersterk. Ervaring met tools als Enterprise Architect, UML en eventueel BPMN tikt dan ook extra aan.

Je master diploma zien we graag verrijkt met een drietal jaren ervaring als Product Owner en/of Functioneel Analist. Principes als CBD, DDD, SOA, ROA (REST) paste je daarbij al toe op functioneel niveau.

Bij Bringme HQ in Leuven en ons development team in Roemenië zijn er talrijke communicatielijnen. Onze voorkeur gaat dan ook naar kandidaten met een uitstekende kennis van het Nederlands en met een grondige kennis van het Engels.


Onze troeven voor jou:

 • Je kan je talenten botvieren in een booming bedrijf met een no-nonsense bedrijfscultuur
 • Een job vol variatie en verantwoordelijkheid
 • De kans om professioneel en persoonlijk vlak te groeien
 • Toegang tot onze Bringme Box, net als de rest van de collega's
 • Files en ochtendhumeur? Nee, dank u. Wel: flexibele uren!
 • Een rondje extralegale voordelen en elk jaar de vrijheid zelf je voordelen te kunnen kiezen... Lees onze blog maar over het Flex Income Plan en je begrijpt direct wat we bedoelen.Additional Information

De wereld verandert snel. Dat is misschien eng voor sommigen. Maar voor jou kan het niet snel genoeg gaan. Wel, bij ons ben je aan het juiste adres. Welkom bij Bringme.

Bringme is een snelgroeiend Europees technologiebedrijf. De nieuwe manier van pakketjes verzenden en ontvangen? Wij bouwen het. Door de unieke combinatie van onze eigen hardware en software creëren wij de ultieme gebruikservaring.

Meer dan 150.000 mensen hebben al toegang tot ons netwerk van slimme boxen. Je vindt de Bringme Boxen in 4 landen, bij grote bedrijven (G4S, Barco, Siemens, Nike, KPMG,...), kmo's en uiteenlopende organisaties zoals ziekenhuizen, universiteiten, winkelcentra en supermarkten.

Genoeg over ons.

Laten we het over jou hebben. Vertel ons waarom we je nodig hebben. Of bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag voor de job van de toekomst.You may click here to apply for this job at SmartRecruiters.

Contact Information:

Contact: Human Resources
BringMe
Website: www.bringmedelivery.com

Posted:

December 21, 2017
UID: 405999912241019

AboutJobs.com does not guarantee the validity or accuracy of the job information posted in this database. It is the job seeker's responsibility to independently review all posting companies, contracts and job offers.